USLOVI PRODAJE

Plaćanje

U našem maloprodajnom objektu robu možete platiti gotovinom, čekovima građana, a takođe prihvatamo sve važeće debitne i kreditne kartice domaćih i stranih banaka.

„Diners Club International“ karticu ne primamo do daljnjeg

    

Prodaja na rate

Robu možete kupiti i beskamatnim plaćanjem na rate. Ovu mogućnost možete ostvariti plaćanjem čekovima građana, kreditnim karticama koje je izdala BANCA INTESA.
„Diners Club International“ karticu ne primamo do daljnjeg

 

Iznos računa Broj rata
3.001,00 - 10.000,00 din. 2 rate
10.001,00 - 15.000,00 din. 3 rate
15.001,00 - 20.000,00 din. 4 rate
20.001,00 - 25.000,00 din. 5 rata
Preko 25.000,00 din. 6 rata

 

Cene

Cene u katalogu (štampana i PDF verzija, kao i u prodajnom programu na internet stranici) su informativne, važeće cene su one istaknute na artiklima u maloprodajnom objektu. Zadržavamo pravo izmena cena. Za štamparske greške i tehničke greške na ovoj internet stranici ne odgovaramo.

 

Popusti

Popuste odobravamo svim korisnicima IGLU ŠPORT kartice. IGLU ŠPORT karticu izdajemo svim članovima saveza, asocijacija i klubova sa kojima imamo sklopljen ugovor o saradnji. Listu sportskih organizacija sa kojima imamo sklopljen ugovor o saradnji možete pogledati ovde. Potrebno je da dođete u našu prodavnicu i da sa sobom ponesete člansku knjižicu sa plaćenom članarinom za tekuću godinu i ličnu kartu.

IGLU ŠPORT kartica Vam nudi sledeće povoljnosti:

  • 20% popusta na jedan artikal po vašem izboru pri prvoj kupovini
  • 10% popusta na kupljenu robu za gotovinsko plaćanje
  • 10% popusta na kupljenu robu za plaćanje čekovima građana, ako se čekovi realizuju odmah (u roku od sedam dana)
  • 5% popusta na kupljenu robu za plaćanje platnim karticama
  • 5% popusta na kupljenu robu za plaćanje čekovima građana na odloženo plaćanje
  • slaćemo Vam na vašu e-majl adresu "Iglu novosti" - obaveštenja o akcijama, rasprodajama, poslednjim komadima, novim artiklima, o održavanju artikala...

Važno: gore navedeni popusti ne važe na artikle koji su već na nekoj vrsti sniženja (akcija, rasprodaja, poslednji komad, promotivna prodaja) ili na artikle koji su označeni sa „povoljno"!

        

Isporuka

Sve artikle iz našeg prodajnog programa možete naručiti dostavom na kućnu adresu. Dostava je moguća na teritoriji Republike Srbije i vrši se putem službe POST EXPERSS. Narudžbine koje dobijemo radnim danom do 15:00 biće poslate istog dana. Narudžbine koje dobijemo radnim danom posle 15:00 ili subotom biće poslate prvog sledećeg radnog dana. Plaćanje je pouzećem, a troškove poštarine plaća kupac. Rok isporuke i cene su prema opštim uslovima POST EXPRESS-a koje možete pogledati ovde . Narudžbine primamo telefonom, e-mejlom ili direktnom narudžbinom preko sajta.

Ponuda 

Dostupnost određenog artikla možete proveriti telefonom, mejlom ili možete pogledati vreme poslednjeg ažuriranja na našem sajtu.

Povraćaj poreza - TAX FREE

Osobama sa stranom putnom ispravom (stranim pasošem), koje kupe robu u našem maloprodajnom objektu izdajemo obrazac REF 4, sa kojim mogu ostvariti povraćaj PDV. Minimalna vrednost računa treba biti EUR 150,00 u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS. Obrazac overen od strane Carine Republike Srbije je potrebno vratiti u roku od sto (100) dana i na blagajni našeg maloprodajnog objekta biće isplaćen novac u gotovini u vrednosti PDV sa računa.

Lica zaposlena u diplomatsko/konzularnim predstavništvima i međunarodnim organizacijama mogu kupovati robu u našem maloprodajnom objektu bez plaćanja PDV. Potrebno je da donesu diplomatsko/konzularnu ili službenu legitimaciju i overen obrazac LNPDV.

end faq